החלטה בתיק עת"מ 43723-03-12
|
עת"מ בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו |
43723-03-12
25.3.2012 |
|
בפני : גדעון גינת |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: אפקון בקרה ואוטומציה בע"מ |
: 1. מי הרצליה בע"מ 2. ארדן קונטרול-טק בע"מ |
| החלטה | |
1. המבקשת-העותרת תמציא לאלתר העתק מלא של העתירה בתיק העיקרי, של הבקשה לסעדים זמניים יחד עם ההחלטה הנוכחית למשיבות.
2. אני קובע דיון מוקדם בעתירה כולל דיון בבקשה לצו ביניים במעמד הצדדים ליום ד' 4 באפריל 2012 שעה 1100.
3. בעלי-הדין יצרפו יפויי-כוח בכתב לתיק.
4. המשיבות יגישו כתב תגובה לעתירה ולבקשה לצו ביניים (לפי תק' 7(5) ו-9(ג) לתקנות בתי משפט לעניינים מינהליים (סדרי דין) תשס"א 2000) עד שעה 0900 ביום ג' 03.4.2012. רשות למבקשת להגיב לתשובות עד שעה 0830 ביום ד' 04.4.2012. העתקים במישרין בין בעלי-הדין עד למועדים שצויינו.
5. בעלי-הדין יקפידו על המצאה במישרין לבעל-הדין שכנגד של כל מסמך המוגש על-ידיהם לתיק בית-המשפט. בקשות בעניינים דיוניים יוגשו בתיאום מראש בין כל בעלי-הדין.
6. אני מורה למשיבה 1 להודיע את דבר ההליכים הנוכחיים לכל המשתתפים במכרז הנדון, ככל שאלה לא צורפו כמשיבים לעתירה. בנתון לכך, בהתחשב במועד הקרוב שנקבע לדיון בע"פ ובשלב זה, אינני מוצא מקום למתן צו ארעי על יסוד הבקשה בלבד.
ניתנה היום, ב' ניסן תשע"ב, 25 מרץ 2012, בהעדר הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|